Прес-центр11 квітня 2018, 18:04

Сергій Шакун: Для виведення культури на новий рівень почнемо з основного - вдосконалимо роботу Попаснянської районної школи мистецтв

11 квітня голова райдержадміністрації Сергій Шакун провів поточну нараду з робочих питань з педагогічним колективом Попаснянської районної школи мистецтв. Також у нараді взяли участь заступник голови Карина Кушелєва та начальник відділу культури Ольга Калюжна.

Директор школи Світлана Луньова поінформувала учасників наради про структуру школи, в якій на сьогоднішній день навчається 140 учнів, про її педагогічний склад, відділи, яких налічується сім: фортепіанний, оркестровий (духові та струнні інструменти), музично-теоретичний, хореографічний, художній, академічного співу. Очільник району особисто познайомився з викладачами школи та її матеріально-технічною базою, оглянув кімнати для занять.  

За підсумками наради було прийнято рішення, що необхідно вдосконалити матеріально-технічну базу школи, вивести на якісно новий рівень навчальний процес, долучити до роботи в закладі молодих спеціалістів та, анонсуючи досягнення вихованців закладу, охопити якомога більшу аудиторію дітей, які виявляють бажання вчитися музиці.