Прес-центр5 лютого 2018, 17:02

Сергій Шакун: Підтримку від влади ми вам гарантуємо, адже ви – наше майбутнє, наша запорука стабільності та розвитку

Той факт, що майбутнє нашої країни цілком залежить від підростаючого покоління – нашої молоді – дійсно факт, а з фактами, як відомо, не сперечаються. Тим паче, що наша молода зміна, юні хлопці та дівчата, дають нам впевненість у тому, що в майбутньому ми зможемо з гордістю заявити: «Ті, кого ми виховали і дали путівку у життя, є фундаторами сильної і заможної держави!».
Під таким гаслом 05 лютого відбулася зустріч голови Попаснянської райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна з лідерами учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міст Попасна, Гірське, Золоте та селища Комишуваха.
«Сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямовувати у правильне русло для формування особистості, розбудови суспільства, створення молодого політикуму», – розпочав зустріч, яка проходила у формі «вільного мікрофону», очільник району. 
Під час невимушеної та довірливої атмосфери між представниками влади та учнями відбулося цікаве спілкування. Хлопці та дівчата озвучували проблеми, які, на їхню думку, потребують першочергового вирішення. Обговорювалися питання облаштування місцевих парків та зон відпочинку, відкриття молодіжних центрів для дозвілля і особистого розвитку, створення умов для практичної винахідницької діяльності. Не залишилося осторонь й питання щодо облаштування шкіл сучасною комп'ютерною технікою, будівництва в учбових закладах спортивних та лекційних залів, поновлення роботи гуртків та секцій, розвитку пішохідного туризму. 
Учнівські лідери проявили освіченість та компетентність і в багатьох питаннях, пов’язаних з проблемами розвитку інфраструктури в містах. Саме тому відбулася жвава дискусія з приводу перспектив подальшого розвитку Попаснянського району. «Всі ваші ідеї з розвитку Попаснянщини потрібно трансформувати у проекти. Тож, плідно поміркуйте: що би ви хотіли змінити або запровадити в районі та підготуйте міні-проекти, – зазначив Сергій Шакун та додав – Підтримку від влади ми вам гарантуємо, адже ви – наше майбутнє, наша запорука стабільності та розвитку».
Завершилася зустріч невеличкою екскурсією по райдержадміністрації.