Прес-центр6 вересня 2018, 16:09

Сергій Шакун: Проблеми Комишувахи потрібно вирішувати на місці

05 вересня головою райдержадміністрації Сергієм Шакуном було проведено виїзний прийом громадян у Комишуваській селищній раді. Для зручності місцевих мешканців прийом проводився о 17 годині.

Чимало громадян прийшли до селищної ради, щоб поспілкуватися із очільником та озвучити наявні проблеми.

Так, місцеві мешканці піднімали питання щодо належного функціонування аптеки «Фармація», будівництва системи водовідведення, вивезення сміття, встановлення сміттєбаків, обрізки дерев, оплати за паї, несанкціонованої вирубки дерев у лісосмугах.

Як зазначив голова, глобальні проблеми у селищі відсутні, а деякі взагалі можна вирішити самотужки. Наприклад, такі, як обрізка дерев та проведення благоустрою території вирішуються за ініціативи самих мешканців шляхом організації днів довкілля. Для збору і сортування сміття в селищі можна організувати роботу приватного підприємства відповідного спрямування тощо. Проте, Сергій Шакун не оминув своєю увагою питання роботи місцевої аптеки «Формація», врегулювання питання по орендній платі за земельні ділянки та вирубки лісосмуг, до якої причетні деякі місцеві «громадські» діячі. Зокрема, він доручив провести нараду з керівниками аптечної системи району та запропонувати відкриття додаткового аптечного пункту у селищі, запросити на нараду представників фермерських господарств та по можливості переглянути відсоток орендної плати за паї, зробити відповідні розрахунки з приводу встановлення по центральним вулицям Комишувахи освітлення та розпочати пошук міжнародних організацій для будівництва закільцьованих колекторів.