Прес-центр2 жовтня 2018, 14:10

Сергій Шакун провів засідання організаційного комітету з питань відзначення Дня захисника України

У 2014 році Президент України Петро Порошенко підписав Указ про відзначення Дня захисника України 14 жовтня і зробив це свято загальнонаціональним. Задля належної організації святкування та вшанування Героїв України, сьогодні, 02 жовтня, голова райдержадміністрації Сергій Шакун провів засідання організаційного комітету з питань відзначення свята.

Окрім підвідомчих структурних підрозділів адміністрації на засідання також були запрошені представники СІМІС міста Попасна.

Членами організаційного комітету були напрацьовані певні заходи та прийнято ряд відповідних рішень. Зокрема, вони визначилися із делегацією гостей, яких буде запрошено на свято, кількістю та категоріями нагороджених, покладанням квітів до пам’ятних знаків Героїв України, які полягли за її незалежність, обговорили кількість художніх номерів від Дитячої школи мистецтв та районного будинку культури тощо. Крім того, було узгоджено сценарій свята та визначено місце і час проведення заходу.

Окремо Сергій Вікторович доручив районними засобам масової інформації забезпечити всебічне анонсування заходів та їх проведення.