Прес-центр17 вересня 2018, 14:09

Щодо розміщення реклами

Згідно частини 1 статті 16 Закону встановлено, що розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах проводиться на підставі дозволів, що надаються виконавчими органами сільських, селищних, міських рад, а поза межами населених пунктів – на підставі дозволів, що надаються обласними державними адміністраціями, в порядку, встановленому цими органами на підставі типових правил, що затверджуються Кабінетом Міністрів України.

Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області, що знаходиться за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Пивоварова, 2, офіційний сайт: http://lugdpss.gov.ua, (далі – Головне управління) повідомляє, що відповідно до ст. 26 Закону України «Про рекламу» (далі – Закон) здійснює державний контроль за дотриманням законодавства України про рекламу у сфері захисту прав споживачів в Луганській області.

У випадках розміщення зовнішньої реклами з порушенням вимог Закону (без відповідного дозволу виконкому) Головне управління  має право вжити відповідних заходів реагування згідно діючого законодавства.