Прес-центр10 травня 2019, 13:05

Стан розгляду звернень громадян в Попаснянському відділі Лисичанської місцевої прокуратури

Стан розгляду звернень громадян в Попаснянському відділі Лисичанської місцевої прокуратури за період з січня по квітень 2019 року  

Протягом січня – квітня 2019 року прокурорами Попаснянського відділу Лисичанської місцевої прокуратури, відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян» розглянуто 21 звернення громадян та 1 звернення юридичної особи.

У відділі місцевої прокуратури  налагоджена робота з приймання звернень громадян, що надходять на електронну пошту та «гарячу лінію». Разом з тим, протягом вказаного періоду звернення від громадян та юридичних осіб вказаними засобами зв'язку до відділу прокуратури не надходили.

Враховуючи, що значна частина звернень стосується питань, які виходять за межі компетенції органів прокуратури, заявникам, відповідно до чинного законодавства за результатами розгляду 12 звернень надані відповідні роз’яснення чинного законодавства.

За результатами розгляду звернень прокурорами прийнято 3 рішення про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Особистий прийом громадян прокурорами Попаснянського відділу Лисичанської місцевої прокуратури протягом звітного періоду поточного року здійснювався відповідно до затвердженого графіку.

Протягом січня-квітня 2019 року на особистий прийом до прокурорів звернулись 18 громадян, за результатами яких надано роз’яснення 15 громадянам, відібрано 3 письмові звернення.

Заступник керівника Лисичанської місцевої прокуратури                                           радник юстиції О. Курбатова