Прес-центр8 лютого 2024, 12:02

Стан військового обліку обговорили на районній нараді

7 лютого перший заступник голови Сєвєродонецької РДА Євген Жданов провів нараду з представниками міських військових адміністрацій району та Сєвєродонецьким районним Центром комплектування та соціальної підтримки.

Основне питання - стан військового обліку та оповіщення військовозобов’язаних. Зокрема, обговорювались функціонування системи військового обліку на підпорядкованих підприємствах та установах, проведення оповіщення військовозобов’язаних та резервістів, проведення підприємствами звірок з РТЦК та СП, робота військово-лікарської комісії тощо.

Для підвищення ефективності співпраці з Сєвєродонецьким РТЦК та СП прийнято рішення налагодити взаємодію не тільки серед керівництва, але й між відповідальними за певні напрямки спеціалістами.

«В умовах окупації ворогом наших територій у нас залишається обов’язок щодо забезпечення функціонування військового обліку та мобілізації, насамперед, по підпорядкованим підприємствам і установам. Тому в деяких випадках будемо діяти нестандартно, але виключно в межах чинного законодавства», - резюмував Євген Жданов.