Прес-центр11 квітня 2018, 16:04

Старшокласники з Попаснянського району вирушили на день "відкритих дверей"до Київського військового ліцею імені Івана Богуна

Незабаром завершиться навчальний рік і перед учнями випускних класів постане питання подальшого навчання. Саме для визначення із майбутньою професією кожного року починаючи з лютого всі профільні та вищі навчальні заклади проводять день «відкритих дверей». Незабаром така подія відбудеться і у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна. Ліцей гостинно відчинить свої двері для учнів 7 та 9 класів, серед яких будуть і старшокласники з Попаснянського району.

Наші учні перебуватимуть у ліцеї два дні. За цей час для них проведуть екскурсію по закладу, вони зможуть подивитися розташування рот, навчальні аудиторії, їдальню, відвідають музей історії ліцею, Тараса Шевченка та кімнату козацької слави. Крім того, хлопців ознайомлять з умовами навчання, побутом ліцеїстів, навчально-матеріальною базою ліцею, представлять військові традиції, творчі здобутки тощо.

Провести старшокласників і висловити побажання гарної дороги та незабутніх вражень прийшов і голова райдержадміністрації Сергій Шакун. Для напутнього слова він запросив хлопців разом із батьками та супроводжуючими вчителями до свого кабінету.

«Навчатися у військовому ліцеї імені славного українського козака Івана Богуна – почесна місія, на яку заслуговують найкращі, – зазначив він, – Цей навчальний заклад готує справжніх професіоналів своєї справи та достойну зміну сьогоднішнім захисникам нашої Батьківщини. Знання, вміння та навички, які ви отримаєте у ліцеї, якщо підете туди навчатись, вкажуть вам вірний життєвий шлях. Тож – в добрий путь!».