Прес-центр25 червня 2019, 14:06

Творчі колективи Попаснянського району підтвердили звання "Народний"

22 червня на сцені Попаснянського районного будинку культури відбулася значна подія для Попаснянського району: шість художніх колективів підтвердили звання «Народний».

Атестаційна комісія на чолі із директором Луганського обласного центру народної творчості Іриною Д’ячук провела огляд колективів за клопотанням відділу культури Попаснянської райдержадміністрації. На розсуд комісії були представлені найкращі номери таких колективів, як: фольклорний колектив «Водограй» Комишуваського селищного будинку культури (керівник Юрій Богородицький), народного вокального колективу «Надія» Золотівського міського будинку культури (керівник Людмила Кунченко), народний колектив сучасного танцю «Попасняночка» (керівник Галина Бондаренко), народного хору ветеранів праці (керівник Віктор Сухомлін), народного вокального колективу «Люди вільні» (керівник Яна Змитрович), що представляли Попаснянський районний будинок культури. Крім того, комісією було присвоєно звання «Народний» вокальному колективу «Білогоряночка» Білогорівського селищного будинку культури (керівник Світлана Трощілова), який не так давно заявив про себе на районній сцені.

Члени комісії відмітили високий рівень підготовки колективів та подякували керівникам і учасникам за високий професіоналізм, самовідданість та вагомий внесок у розвиток національної культури і мистецтва.

Попаснянська райдержадміністрацію приєднується до вітань та бажає усім колективам натхнення і досягнення нових творчих успіхів.