Прес-центр8 грудня 2021, 08:12

У Кремінній відкрився перший у Луганській області Проєктний офіс

У Кремінній відкрився перший у Луганській області Проєктний офіс.
В рамках реалізації компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади» Програми ООН із відновлення та розбудови миру 7 грудня відкрився Проєктний офіс при Кремінській міській раді.
В урочистій церемонії відкриття взяли участь Кремінський міський голова Володимир Струк, Ганна Білявська – спеціаліст із розвитку громад Програми ООН із відновлення та розбудови миру, Євгеній Целіщев – заступник начальника управління Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх відносин Луганської обласної державної адміністрації, Катерина Колесникова – заступниця голови Сєвєродонецької РДА, Володимир Прокопенко - голова Сєвєродонецької районної ради, Юрій Орел – експерт – консультант з впровадження моделі проектно-орієнтовного управління в громадах Луганської області та інші посадовці та зацікавлені особи.
Структура Проєктного офісу включає в себе відділ інвестицій, муніципальних ініціатив та економічного розвитку управління економіки міської ради. Він буде безпосередньо співпрацювати із комунальними підприємствами та установами, громадськими організаціями, ФОПами, ОСББ тощо. Будівлю офісу відремонтовано коштом громади, за рахунок Програми ООН його облаштовано меблями, сучасною технікою та обладнанням.