Прес-центр24 жовтня 2018, 13:10

У Мирнодолинській загальноосвітній школі новий директор

23 жовтня у  Попаснянському районному методичному центрі відбувся конкурс на заміщення вакантної посади керівника Мирнодолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Відбір переможця конкурсу здійснювався за результатами перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання та публічної і відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Конкурсну комісію очолила заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва. Приймав участь у конкурсі лише один кандидат Оксана Садовська. Оксана Володимирівна впевнено впоралася зі всіма завданнями. Особливо членів комісії вразив її перспективний план розвитку Мирнодолинської ЗОШ. Конкурсна комісія прийшла до висновку, що Оксана Садовська може очолити освітній заклад та спробувати себе у ролі керівника. Проте, відповідно до чинним законодавством, з новачками на керівних посадах контракт укладається на 2 роки. За цей час Оксана Володимирівна повинна проявити свої здібності та здатність виконувати заявлену програму.