Прес-центр19 червня 2018, 14:06

У Попаснянській загальноосвітній школі №21 відкрито сучасний спортивний майданчик

19 червня 2018 року на території Попаснянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №21 відбулося урочисте відкриття багатофункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям, побудованого за кошти районного бюджету. Це перший майданчик, який було побудовано в цьому році.

На таку значну подію були запрошені голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков, начальник районного відділу освіти Марина Донцова та голова профспілкового комітету освітян Людмила Григоренко.

 «Це перший сучасний спортивний майданчик, який було відкрито в цьому році, але – не останній, – зазначив у вітальному слові голова райдержадміністрації Сергій Шакун, – Я впевнений, що на цьому майданчику зможуть вдосконалювати свою спортивну майстерність не лише учні школи, але й вчителі, й жителі цього мікрорайону», – додав він і подарував дітлахам набір для гри в бадмінтон і футбольний м’яч. Також з вітальними словами до присутніх звернулися й інші почесні гості. Вони побажали нових спортивних звершень та гарного настрою під час тренувань.

Учні школи, з нагоди відкриття спортивного майданчика, підготували для гостей яскраві виступи: український народний танець та танок «Ромашка».

Почесне право перерізати стрічку і відкрити футбольне поле було надане очільнику району Сергію Шакуну разом з міським головою Юрієм Онищенком, начальником відділу освіти Мариною Донцовою, в.о. голови районної ради Миколою Черніковим та головою освітянського профспілкового комітету Людмилою Григоренко. Після чого на майданчику відразу почала гратися малеча.

Відтепер школярі та молодь району у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику. І можливо саме серед цих дітей є майбутні олімпійські чемпіони.