Прес-центр9 травня 2019, 14:05

У Попаснянському районі відбулись урочистості з нагоди 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Сьогодні по всьому Попаснянському району пройшли урочистості з нагоди 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У Попасній відсвяткувати таку знаменну дату на площі Героїв у центрі міста зібралися делегації від організацій, установ та підприємств району, воїни-інтернаціоналісти, ліквідатори наслідків на Чорнобильській АЕС, військовослужбовці, які приймають участь у Операції об’єднаних сил, представники ветеранських організацій міста та району, педагогічні колективи загальноосвітніх шкіл міста Попасна та пересічні громадяни.

Щиру вдячність нашим ветеранам війни за величезний бойовий і трудовий подвиг заради миру і майбутнього нащадків, а також вітання з нагоди свята всім присутнім бажали перший заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков та голова Попаснянської міської ветеранської організації Світлана Шингірій.

Свої музичні вітання зі святом присутнім дарували хореографічні та вокальні колективи Попаснянського районного будинку культури, а для дітей та молоді військовослужбовці батальйону імені Сергія Кульчицького провели виставку військової техніки. Завершилися урочистості вшановуванням пам'яті загиблих героїв хвилиною мовчання, покладанням гірлянд, кошиків із квітами та букетів до братської могили. Фінальним акордом свята став запуск білих кульок на честь тих, хто віддав своє життя за незалежність та свободу прийдешніх поколінь, за Україну.