Прес-центр1 липня 2019, 15:07

У Врубівці та Тошківці відкрили спортивні майданчики

01 липня в Попаснянському районі було урочисто відкрито два спортивні майданчики для дітей, молоді та дорослих: у селищі Врубівка та селищі Тошківка.

Цей проект став можливим завдяки фінансовій підтримці райдержадміністрації. Так, з районного бюджету були виділені кошти у розмірі 186 тисяч гривень на установку кожного майданчику.

З нагоди спортивного свята як у Врубівці, так і у Тошківці, зібралося чимало місцевих жителів та дітлахів.

Урочисто відкривати майданчики приїхав голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун разом із завідувачем сектору молоді та спорту райдержадміністрації Едуардом Гаврашенком. Очільник району у своєму виступі зазначив, що відкриття спортивного майданчику є знаковою подією. Адже молодь Попаснянщини бере участь у турнірах різних рівнів, тож сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їм ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні.

Свої невеличкі музичні вітання гостям свята дарували й вихованці місцевих танцювальних гуртків.

Слід зауважити, що наразі ведеться встановлення аналогічного майданчику у Малорязанцевській селищній раді, а до початку серпня планується встановити спортивні майданчики у Гірському, Золотому та Білогорівці.