Прес-центр27 вересня 2018, 15:09

Усиновителів та опікунів Попаснянщини відзначили грамотами та подарунками

Кожного року 30 вересня в день християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії наша держава відзначає День усиновителя. Адже, усиновлення – це найліпша форма влаштування категорійних дітей у родини. Оскільки, таким чином малеча отримує найважливіше – родинний затишок та тепло.
Напередодні цього чудового свята у малій актовій залі Попаснянського районного будинку культури відбулися урочистості. Заслужені вітання приймали батьки-усиновителі, батьки-вихователі, прийомні батьки, опікуни та діти-сироти й діти, позбавлені батьківського піклування.
«Прийміть найщирішу подяку за вагомий внесок в розвиток сімейних традицій, підвищення рівня духовних і моральних цінностей і авторитету української родини, за материнську ласку і батьківську опіку, за виховання достойних громадян нашої країни та допомогу їм на шляху до дорослого самостійного життя», – звернулася до присутніх із словами привітань начальник служби у справах дітей Попаснянської райдержадміністрації Наталія Клименко і, разом із директором Центру соціальних служб сімей, дітей та молоді Тетяною Приходько, вручила їм грамоти та подарунки. Наприкінці свята танцювальний колектив «Попасняночка» подарував гостям творчі подарунки.