Прес-центр4 березня 2024, 11:03

В Луганському обласному військовому ліцеї розпочалась вступна кампанія

1 березня пройшла районна нарада з питань проведення вступної кампанії Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Присутні на нараді (онлайн) заступники начальників міських військових адміністрацій та керівники органів управління освітою були ознайомлені з умовами вступу до навчального закладу та напрямками роботи з питань національно - патріотичного виховання ліцеїстів.

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну Луганський військовий ліцей переїхав з Кремінної до м. Березань Броварського району Київської області, де відновив свою діяльність і наразі розпочинає чергову вступну кампанію.

На 2024 - 2025 навчальний рік запрошуються юнаки та дівчата, які закінчили 9 – й та 10 – й класи. Пріоритет – луганчани.

Після закінчення ліцею випускники мають право на вступ до вищих закладів освіти Міністерства оборони України на пільгових умовах.

Приймальна комісія працює за адресою: м. Березань, вул. Шевченків шлях, 34 (гуртожиток Аграрного ліцею). Прийом документів здійснюється з з 9:00 до 13:00 крім суботи, неділі та святкових днів. Додаткова інформація за телефоном приймальної комісії: 0505959408 .