Прес-центр14 грудня 2018, 15:12

В Попасній пройшли районні змагання з футзалу

Сьогодні, 14 грудня,  у спортивній залі Попаснянської районної дитячої спортивно-юнацької школи пройшли районні змагання з футзалу серед збірних команд загальноосвітніх шкіл району.

Організатором змагань виступив сектор молоді і спорту Попаснянської райдержадміністрації. Завідувач сектору молоді та спорту Едуард Гаврашенко побажав учасникам гарної гри та перемоги найсильнішій команді, яку буде обрано за підсумками змагань.

П’ять команд навчально-виховних закладів міста Попасна зійшлися на футбольному майданчику для того, щоб показати найкращий результат.

За підсумками футзалу І місце у нелегкій боротьбі посіла команда Попаснянської багатопрофільної гімназії №25, на ІІ місце зайняла команда Попаснянської гімназії №20, ІІІ місце виборола команда Попаснянської загальноосвітньої школи №21.

Також за підсумками змагань були обрані кращі гравці Владислав Титаренко з гімназії №25, Олександр Поліщук з гімназії №20 та Роман Бондарчук із загальноосвітньої школи №21.

Церемонія нагородження для гравців видалася напрочуд яскравою: привітати їх із перемогою приїхав колишній вихованець Попаснянського футболу, а нині гравець Футбольного Клубу «Чорноморець», що у місті Одеса, – Гліб Грачов. Він поспілкувався із учасниками футзалу, вручив подяки та побажав упевнено крокувати за мрією і не зупинятися на досягнутому.