Прес-центр21 травня 2019, 16:05

В Попасній відкрито перший спортивний майданчик із штучним покриттям.

21 травня за будівлею Будинку науки і техніки відбулося урочисте відкриття футбольного поля з штучним покриттям. Будування майданчику відбулося за матеріальної підтримки ТДВ «Попаснянський вагоноремонтний завод» та ініціативи Попаснянського міського голови Юрія Онищенка. Тренування попаснянських футболістів на новому полі проходитимуть в рамках соціального проекту «Давай грай» футбольного клубу «Шахтар», який надав необхідний інвентар та розробив програму тренувань.

На церемонії відкриття були присутні почесні гості: перший заступник голови райдержадміністрації Роман Колесник, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, генеральний директор ТДВ «Попаснянський ВРЗ» Сергій Сириця та тренер академії ФК «Шахтар» Володимир Винниченко.

Перший заступник голови райдержадміністрації привітав присутніх та висловив слова вдячності реалізаторам цього проекту. В свої промові Роман Леонідович наголосив, що це велика подія для тих, хто захоплюється футболом, але є й приємна несподіванка для тих, хто планує професійно займатися легкою атлетикою.

Адже наразі у районі триває будівництво 3-х сучасних спортивних майданчиків зі штучним покриттям. На яких діти матимуть змогу займатися різними видами спорту із застосуванням сучасних комплектів спортивного інвентарю для занять легкою атлетикою. Першочергово планується відкрити майданчик біля Попаснянської загальноосвітньої школи №1, наступним буде майданчик у місті Гірське та проведення масштабної модернізації футбольного поля у районній дитячо-юнацькій спортивній школі.

Це великий крок для розвитку спорту на Попаснянщині, завдяки якому ми зможемо виховати не одне покоління чемпіонів України або навіть Світу.