Прес-центр23 липня 2017, 13:07

В Попасній відзначили третю річницю визволення міста

Все далі і далі від нас дата, яка розділила наші життя на «до» і «після», все туманніше спогади про страшні події літа-2014 ... ніби це було не тут і не з нами... але щира вдячність за можливість в тиші зустрічати кожну ніч, а вдень бачити мирне небо і яскраве сонце – кожен раз нагадує нам, що пам'ять не вбити: Попаснянська земля завжди пам'ятатиме своїх героїв!!!

У зв'язку з такою урочистою датою – третя річниця визволення Попасної, 22 липня на площі Героїв проходили заходи, приурочені цій радісній і, в той же час, скорботній даті.

Для відзначення цієї значної події на площі Героїв зібралося близько тисячі місцевих мешканців та гостей, керівництво району та міста, винуватці торжества – добровольчий батальйон «Донбас» та їх побратими – батальйон «імені Кульчицького». Слова вдячності на честь тих, хто не жаліючи себе, дорогою ціною відвоював наше місто у незаконних збройних формувань лунали від голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна, Попаснянського міського голови Юрія Онищенко, заступника голови Попаснянської райради Миколи Чернікова, командира батальйону «імені Кульчицького» Толочко Віктора. Після їхніх виступів відбулася урочиста церемонія нагородження: було вручено Подячні грамоти, нагрудні знаки та пам’ятні сувеніри. На завершення, в урочистій атмосфері відбулося відкриття пам’ятного знаку «Пам’ятай, щоб не повторилось!» та урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам АТО.

Проте на цьому свято не завершилося: всі бажаючі мали змогу прийняти участь в святковій виставці «Алеї майстрів» у парку імені Калюжного, а потім, на стадіоні Дитячо-юнацької спортивної школи,почути прекрасний голос Аліни Башкіної та відпочити на святковій дискотеці!

Святкові фото: https://www.facebook.com/pg/ppsrda/photos/?tab=album&album_id=1947525845...