Прес-центр9 липня 2020, 12:07

В Попаснянському районі відбулось Зовнішнє незалежне оцінювання з історії України

В Україні триває третій тиждень проведення основної сесії Зовнішнього незалежного оцінювання. В Попаснянському районі цьогоріч також проходить тестування на базі ОНЗ «Попаснянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1». 30 червня на базі освітнього закладу відбулося ЗНО з української мови та літератури, а сьогодні – з історії України.

Приймати участь у тестуванні до закладу прибуло близько 160 осіб. Це і випускники 2020 року, і випускники минулих років, і випускники профтехосвіти.

Привітати учасників Зовнішнього незалежного оцінювання до закладу перед початком тестування завітав голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко. Він побажав їм наснаги, впевненості в своїх силах та зауважив, що в пункті ЗНО організовано на належному рівні протиепідемічні заходи відповідно до Рекомендацій МОЗу щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19), зазначивши, що дві особи з трьох захворілих в Попаснянському районі, вже одужали.

Проведення тесту розпочалося об 11 годині. Всі бажаючі пройти тестування цьогоріч прибули до пункту ЗНО своєчасно та пройшли відповідну процедуру допуску.