Прес-центр5 грудня 2019, 15:12

В рамках акції "16 днів проти насильства" пройшов черговий тематичний захід

В рамках продовження на Попаснянщині акції «16 днів проти насильства» 05 грудня відбувся «круглий стіл» на тему: «Чи знаємо ми, як протидіяти насильству». Проходив він в районному офісі мобільної бригади соціально-психологічної допомоги.

Для обговорення питань протидії в Попаснянському районі насильству до участі у заході долучилися працівники соціальних районних служб, представники районного відділку національної поліції та районного центру пробації.

Учасники круглого столу заслухали статистичні дані щодо кількості звернень до компетентних органів з приводу запобігання насильству будь-якого характеру, обговорили питання щодо дієвих заходів із запобігання домашньому насильству, булінгу, а також обсудили можливі заходи щодо профілактики та запобігання насильства у різних соціальних групах, особливо – групах ризику.

Завершуючи нараду, всі присутні прийшли до висновку, що тільки  завдяки систематичній  взаємодії, можливе досягнення вагомих результатів у спільній роботі для привернення уваги громадськості до проблем подолання насильства.