Прес-центр6 листопада 2019, 17:11

В рамках проведення Єдиного дня інформування населення області в Попаснянському районі пройшов інформаційний захід на тему впровадження новітніх технологій та нових сервісів в органах Пенсійного фонду України.

В лекційній залі Попаснянського районного будинку культури для працівників районних управлінь пенсійного фонду, соціального захисту населення, соціального страхування, центру зайнятості та центру надання соціальних послуг було проведено презентацію нових послуг та сервісів Пенсійного фонду України, які відтепер можна отримати можна буде отримати не виходячи з дому.

Так, присутніх ознайомили з новими можливостями в об'єднаній системі ПФУ, як зайти до особистого кабінету, і не тільки подивитися всі дані, а й навіть змоделювати свою майбутню пенсію. Ще одним із кроків підвищення ефективності роботи є впровадження таких електронних послуг, як:

-  замовлення та отримання в електронному вигляді довідок та/або витягу з відомостей реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування з  використанням електронного цифрового підпису;

-  замовлення послуги інформування за допомогою СМС-повідомлення, електронної пошти тощо.