Прес-центр6 лютого 2024, 12:02

В рамках робочого візиту на Прикарпаття заступниця голови обласної адміністрації Катерина Безгинська відвідала Франківський гуманітарний хаб

В рамках робочого візиту на Прикарпаття заступниця голови обласної адміністрації Катерина Безгинська відвідала Франківський гуманітарний хаб та шелтер для ВПО в Яблунівській громаді

Сьогодні, 5 лютого, Катерина Безгинська ознайомилася із роботою Івано - Франківського обласного центру допомоги ВПО "Луганщина моя", роботу якого координує Сєвєродонецька районна та Новопсковська селищна адміністрації.

На зустрічі із головою Сєвєродонецької РДА - РВА Романом Власенком, співробітниками хабу було проаналізовано спектр соціальних, адміністративних, культурних послуг, які наші ВПО наразі мають змогу отримати у Центрі.

Обговорюючи освітньо - культурні ініціативи Франківського Центру, заступниця голови обласної адміністрації дала доручення врахувати при плануванні подальшої роботи потреби різних вікових категорій, зокрема, наших земляків 60+.

Цього дня про підтримку вимушених переселенців прозвітували й посадовці Щастинської РДА - РВА та Нижньотеплинської сільської військової адміністрації. До речі, Нижньотеплинська СВА приєдналась до партнерів Франківського хабу - сьогодні про це було підписано Меморандум із Сєвєродонецькою РДА.

Пізніше Катерина Безгинська відвідала місце тимчасового проживання ВПО з Луганщини в селі Середній Березів Косівського району. Нагадаємо, що цей прихисток для переселенців було створено зусиллями Сєвєродонецької РДА та Новопсковської СВА спільно із донорами.