Прес-центр7 травня 2018, 12:05

В суботу відбулися районні змагання з футболу та волейболу серед збірних шкіл Попаснянщини

05 травня 2018 року на спортивному стадіоні Дитячо-юнацької спортивної школи відбулися районні змагання з футболу та волейболу серед збірних шкіл Попаснянського району.

Організатором районних змагань виступили сектор молоді і спорту та відділ освіти Попаснянської райдержадміністрації. У святковому параді спортивних змагань прийняв участь завідувач сектору молоді та спорту Едуард Гаврашенко, якій звернувся до учасників зі словами привітань та побажань.

Підняття Державного прапору України, сповістило про початок змагань.

У змаганнях прийняли участь десять команд шкіл району: Попаснянські загальноосвітні школи №1, 21, 24, Попаснянські гімназії №20 та 25, Комишуваський і Нижнєненський навчально-виховний комплекси, Опорний навчальний заклад №5 і гімназія міста Золоте та Гірська багатопрофільна гімназія.

За результатами спортивної боротьби у змаганнях з футболу місця розподілилися наступним чином: І місце посіла команда Попаснянської гімназії №25, ІІ місце зайняла команда Гірської багатопрофільної гімназії, ІІІ місце виборола команда Попаснянської загальноосвітньої школи №21.

За результатами спортивної боротьби у змаганнях з волейболу місця розподілилися наступним чином: І місце зайняла команда Комишуваського навчально-виховного комплексу, ІІ – команда Попаснянської гімназії №20, ІІІ місце залишила за собою команда Попаснянської загальноосвітньої школи №21.

Всі призери змагань були відзначені грамотами та медалями.

Попаснянська райдержадміністрація щиро вітає спортсменів із перемогою та бажає не зупинятися на досягнутому, а крокувати вперед до нових перемог та нових рекордів!