Прес-центр22 липня 2019, 18:07

Вахтанг Кікабідзе привітав попаснян з 5-ю річницею визволення міста від незаконних збройних формувань.

22 липня на площі Миру відбувся урочистий захід, присвячений 5-й річниці визволення міста Попасна від російської окупації.

Вітати містян приїхали почесні гості: радник голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська, голова Луганської обласної організації політичної партії «Слуга народу» Максим Ткаченко та відомий співак Вахтанг Кікабідзе.

Катерина Безгинська привітала попаснян зі святом, побажала всім скорішого настання миру та нагородила обласними відзнаками з нагоди 5-ї річниці визволення міста Попасна від незаконних збройних формувань старшого лейтенанта, заступника командира 2-ї роти по роботі з особовим складом батальйону «Кульчицького» Андрія Борисенка, добровольця батальйону «Донбас» В’ячеслава Кишиченка, майора ЗСУ, заступника командира дивізіону з МПЗ сергія Тетерука.

Далі на жителів та гостей міста чекала концертна програма від Вахтанга Кікабідзе, що стала можливою за підтримки партії «Слуга народу».

Живий, сильний, неповторний голос звучав зі сцени, а глядачі насолоджувалися виступом і дарували квіти. В перервах між композиціями Вахтанг Кікабідзе розповідав історії, анекдоти, кумедні випадки з життя.

В кінці виступу співак подякував попаснянам за «рідкісний дар – вміння слухати пісні» і побажав їм мирного неба та кращого майбуття.