Прес-центр1 грудня 2017, 20:12

Відбулися спортивні змагання до Дня збройних сил України

01 грудня 2017 року у спортивній залі Попаснянської районної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися районні спортивні змагання з міні-футболу серед учнів 2008-2009 років народження загальноосвітніх шкіл району, присвячених Дню Збройних Сил України.

Організатором змагань виступила Попаснянська райдержадміністрація. У святковому параді спортивних змагань прийняв участь завідувач сектору молоді та спорту Едуард Гаврашенко, якій звернувся до учасників зі словами привітань та побажань.

Підняття Державного прапору України сповістило про початок змагань.

У змаганнях прийняли участь чотири команди: команда загальноосвітньої школи №1, Попаснянської гімназії №20, загальноосвітньої школи №21 та багатопрофільної гімназії №25.

За результатами спортивної боротьби місця розподілилися наступним чином: І місце зайняла команда Гімназії №25, ІІ місце посіла команда ЗОШ №1, ІІІ місце виборола команда ЗОШ №21.

Кращими гравцями змагань були визнані: Агафонов Олександр (Гімназія №25), Мєтьолкін Микита (ЗОШ №1) та Дорохов Богдан (ЗОШ №21).

Щиро вітаємо нашим наймолодших спортсменів та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, а крокувати вперед до нових перемог та нових рекордів!