Прес-центр9 жовтня 2018, 13:10

Відбулися урочисті проводи до лав Збройних Сил України

08 жовтня в Палаці культури «Діамант» міста Лисичанськ відбулись урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України. Цієї осені для проходження строкової військової служби з Попаснянського району було покликано 8 юнаків.

В фойє гостей урочистостей зустрічав народний духовий оркестр ім. Ф.І. Титаренко під керівництвом Сергія Титаренка.

Привітати хлопців з початком нового етапу життя прийшли заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва, заступник Лисичанського міського голови, голова міської призовної комісії Ігор Ганьшин, заступник військового комісара, майор Дмитро Косенко та представники Лисичанського міського військового комісаріату, батьки призовників та мешканці міста.

У вітальних словах гості побажали хлопцям здоров’я, успіхів та гідного проходження перевірки армією, а капелан отець Кирило благословив їх  на легку службу. Від Попаснянської райдержадміністрації та Лисичанського міської ради майбутнім солдатам були вручені пам’ятні сувеніри.

Протягом всього заходу слова доброго напуття, вокальні та хореографічні композиції лунали на адресу призовників від творчого колективу та вихованців Палацу культури «Діамант».