Прес-центр22 лютого 2019, 11:02

Відбулось засідання комісії з питань погашення заборгованості заробітної плати та інших соціальних виплат.

22 лютого на виконання Протокольних доручень за підсумками апаратної наради виконуючого обов’язки голови облдержадміністрації від 29 січня 2019 року в Попаснянській райдержадміністрації відбулось засідання комісії з питань погашення заборгованості заробітної плати та інших соціальних виплат.

Засідання комісії відбувалось під керуванням заступника голови Попаснянської райдержадміністрації Карини Кошелєвої за участю представників Пенсійного фонду України, Державної фіскальної служби, центру зайнятості та соціального захисту населення.

На порядку денному розглядалось питання щодо заборгованості заробітної плати на ДП «Первомайськвугілля», їх заборгованості платежів і сплати єдиного соціального внеску до Пенсійного фонду України.

Під час обговорення проблемного питання було вирішено доручити представникам підприємства «Первомайськвугілля» підготувати план заходів щодо наявної  заборгованості заробітної плати, розробити графік погашення заборгованості до Пенсійного фонду і виступити з доповіддю про вжиті заходи на наступному засіданні комісії.

Також в розділі різне, комісія розглянула порядок ведення приватними підприємцями трудових книжок та намітила план і дату наступного засідання.