Прес-центр28 листопада 2018, 15:11

Відбулося позачергове засідання громадської ради при Попаснянської райдержадміністрації

За ініціативою представників громадської ради при Попаснянській райдержадміністрації 28 листопада відбулося її позачергове засідання. 

Проходило воно за участю очільника Попаснянського району Сергія Шакуна, виконуючого обов’язки голови Попаснянської районної ради Миколи Чернікова, представників комендатури та СІМІС міста Попасна і посадовців сектору з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації.
Головне питання на засіданні було присвячене роз’ясненню ситуації щодо введення в окремих областях України воєнного стану.
Так, Сергій Шакун зауважив, що суттєвих змін в районі, у зв’язку із введенням воєнного стану, не відбуватиметься. Не відбуватиметься і відміна святкових передноворічних заходів і обмежень у пересуванні. В свою чергу, представники військово-цивільного співробітництва значили, що у разі виникнення неординарних ситуацій, пов’язаних, начебто із воєнним станом, необхідно звертатися до чергового у районній комендатурі або підрозділу СІМІС за телефоном: +38 (073) 465 69 29 і запропонували донести цю інформацію до відома жителів району. Крім того, вони наголосили на тому, що у разі виникнення неоднозначної інформації у вигляді смс-повідомлень або повідомлень в Інтернет-мережі, обов’язково перевіряти її на офіційних сайтах як загальнодержавних, так і місцевих органів влади.
Також на засіданні розглядалося питання щодо продовження строку оренди приміщення для Центру допомоги молоді «Твоя перемога», який знаходиться у місті Золоте. За підсумками розгляду питання члени ради прийняли рішення письмово звернутися за роз’ясненнями з приводу ситуації, яка склалася до голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна та голови ВЦА міста Золоте і села Катеринівка Костянтина Ільченка.
Наостанок голова громадської ради Станіслав Богданов поінформував присутніх щодо встановлення спортивного майданчика на території Гірської багатопрофільної гімназії. Він повідомив, що це питання, після звернення від громадської ради до районних та місцевих органів влади, було розглянуто і встановлення майданчику розпочнеться навесні 2019 року.