Прес-центр11 жовтня 2018, 15:10

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

10 жовтня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини під головуванням заступника голови райдержадміністрації Карини Кошелєвої за участю представників управлінь та відділів райдержадміністрації, медичних закладів, Попаснянського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану, Головного територіального управління юстиції та правоохоронних органів.

На засідання були винесені питання про зняття обов’язків піклувальника та встановлення  піклування  над дитиною-сиротою, порядку прийняття участі батька у вихованні та спілкуванні з малолітньою дитиною, проведена профілактична та роз’яснювальна робота з матір’ю, яка ухиляється від виконання батьківських обов’язків.

Станом на 10.10.2018 року службою у справах дітей прийнято 2363 заяви від батьків та осіб про надання відповідного статусу дітям які постраждали в наслідок бойових дії та збройного конфлікту , підготовлені розпорядження по 804 заявам, близько 600 вже отримали розпорядження.

За результатами засідання по всіх порушених питаннях комісією прийняті конструктивні та виважені рішення виключно в інтересах дітей.