Прес-центр19 березня 2018, 16:03

Відбулося засідання оргкомітету з підготовки до відзначення вшанування пам’яті учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та її наслідків

В рамках підготовки до відзначення вшанування пам’яті учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та її наслідків, 19 березня під головуванням керівника апарату Попаснянської райдержадміністрації Вікторії Попової відбулося засідання організаційного комітету. 
На комітет були запрошені голова громадської організації «Союз Чорнобиль» Олександр Коломійченко, начальник відділу культури Ольга Калюжна,начальник відділу організаційної роботи Оксана Лізанець та начальник відділу управління персоналом Людмила Ярославцева. 
Під час засідання учасники комітету обговорювали дати, кількість та формат заходів, які проводитимуться до цього дня, організаційні питання щодо оновлення стендів, які знаходяться в районному музеї, з поіменним списком учасників ліквідації аварії, проведення поточного ремонту меморіальної дошки. Окремо було обговорено надання матеріальної допомоги вдовам чорнобильців та організація поминальної панахиди. Крім того, Вікторія Попова доручила перевірити виконання протокольних доручень голови райдержадміністрації за підсумками «круглого столу», який відбувся 14 грудня 2017 року із активом громадської організації «Союз Чорнобиль» та доповісти, на якій стадії знаходиться виконання всіх проблемних питань, окреслених учасниками заходу.
За підсумками засідання було прийнято рішення за два тижні провести чергове засідання організаційного комітету.