Прес-центр13 лютого 2020, 16:02

Відбулося засідання районної Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми

13 лютого в Попаснянській райдержадміністрації пройшло засідання районної Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми.

За результатами обговорення питань порядку денного було узагальнено роботу Координаційної ради протягом звітного року, вирішено посилити взаємодію служби у справах дітей, відділу освіти райдержадміністрації, Попаснянського районного центру надання соціальних послуг, управління соціального захисту населення, Попаснянського відділу поліції та педіатричної служби щодо захисту прав дітей. Також було прийнято рішення щодо продовження роботи з соціальної підтримки сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах шляхом надання їм соціальних послуг та адресної допомоги. Крім того, було вирішено продовжити проведення роботи спрямованої на пропаганду сімейних цінностей, формування свідомого та відповідального ставлення до батьківства, повноцінного виховання та розвитку дітей.

Всі пропозиції внесені у ході засідання ради, було враховано в плануванні роботи на 2020 рік.