Прес-центр27 вересня 2018, 15:09

Відбулося засідання районної робочої групи з легалізації найманої праці

27 вересня  у Попаснянській райдержадміністрації було  проведено засідання районної робочої групи з питань легалізації виплат заробітної плати та зайнятості населення.

На засіданні були присутні члени робочої групи, інспектори Держпраці, а також запрошені юридичні та фізичні особи-підприємці.

Згідно порядку денного були розглянуті питання про результати обстежень районною робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення фізичних та юридичних осіб, про погашення заборгованості по  страхових внесках  ДП «Первомайськвугілля», про виконання розпорядження Прем’єр – міністра Володимира Гройсмана відносно проведення комплексних заходів щодо легалізації найманої праці.

За підсумками засідання районної робочої групи було прийняте рішення посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання та населення щодо негативних економічних і соціальних наслідків нелегальних трудових відносин та виплати заробітної плати «у конвертах», у тому числі проведення семінарів, нарад, засідань публікацій у засобах масової інформації.