Прес-центр8 грудня 2019, 15:12

Виконуючий обов'язки голови - керівника районної військово-цивільної адміністрації від імені Попаснянщини висловлює співчуття родинам всіх загиблих в результаті пожежі в Одесі

Сьогодні, 08 грудня, у нашій державі оголошено День жалоби за згиблими в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу внаслідок страшної пожежі. На знак глибокого співчуття в Попаснянському районі було призупинено всі розважальні заходи, а на всіх державних установах – приспущено Державні прапори.
Я, від імені Попаснянської райдержадміністрації, висловлюю глибоке співчуття рідним, друзям, близьким з приводу такої страшної трагедії.
Не залишаючись осторонь горя тих, хто постраждав внаслідок цієї події, Попаснянщина поділяє гіркоту понесених втрат і, як ніякий інший регіон, розуміє Вас та запевняє – ми розділимо і переживемо це горе разом.
Сьогодні день загальнонаціонального трауру і день нестерпного горя, тож давайте разом схилимо голови на знак глибокої скорботи та світлої пам'яті за загиблими.
Одеса - Попаснянщина з Вами...
Виконуючий обов’язки голови – керівника районної військово-цивільної адміністрації Роман КОЛЕСНИК