Прес-центр3 листопада 2017, 15:11

Віталій Проскурко привітав соціальних працівників району з професійним святом

У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників – людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія. Тисячі людей відчувають турботу, увагу і доброзичливість від працівників соціальної сфери.

Напередодні свята, 03 листопада, в райдержадміністрації урочисто відзначили День працівників соціальної сфери. В залі засідань зібралися фахівці всіх соціальних служб району: управління соціального захисту населення райдержадміністрації, управління Пенсійного фонду України в районі, районного центру зайнятості, комунального закладу «Попаснянський обласний психоневрологічний інтернат», територіального центру соціального обслуговування, фонду соціального страхування, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації, працівників структурних підрозділів райдержадміністрації. Вітати з професійним святом з цієї нагоди прийшли перший заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Віталій Проскурко та Попаснянській міський голова Юрій Онищенко.

У своєму вітальному слові перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Проскурко висловив слова глибокої поваги та вдячності всім представникам соціальної сфери району за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами місцевих жителів.

«Лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу професію», – відзначив він у своєму виступі.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, чуйність та увагу до потреб громадян, участь у вирішенні питань покращення життя людей, усвідомлення важливості своєї праці, вагомий особистий внесок у реалізацію державної соціальної політики та з нагоди свята Віталій Проскурко та Юрій Онищенко нагородили кращих працівників соціальної сфери Почесними грамотами та матеріальними винагородами.