Прес-центр3 грудня 2021, 14:12

Військовий інститут танкових військ провів для попаснянських випускників День профорієнтації

Військовий інститут танкових військ провів для попаснянських випускників День профорієнтації.
Наразі в Україні реалізовується Всеукраїнський проєкт з профорієнтації та побудови кар’єри, мета якого - створення ефективної системи, яка не поступатиметься найкращим міжнародним аналогам і з’єднає сферу освіти з ринком праці для підготовки висококваліфікованих кадрів.
3 грудня на базі Попаснянського палацу культури та дозвілля пройшов профорієнтаційний захід для випускників міських закладів освіти за участі представників Лисичанського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки і Військового інституту танкових військ Національного технічного університету “Харківський політехничний інститут”.
Секретар приймальної комісії, майор Володимир Власов виступив із презентацією вищого навчального закладу, зокрема, він продемонстрував відео про життя інституту танкових військ, відповів на численні запитання.
Лейтмотив Дня профорієнтації – вибір своєї майбутньої професійної діяльності має бути свідомим і відповідати інтересам, нахилам та вподобанням молодої людини.
Захід було організовано за підтримки Сєвєродонецької районної державної адміністрації, зокрема, відділу освіти, охорони здоров’я, культури і спорту.