Прес-центр16 cічня 2019, 18:01

Внаслідок обстрілу у селі Троїцьке постраждали військовослужбовці

Сьогодні вранці внаслідок обстрілу проросійських окупантів поблизу села Троїцького Попаснянського району було підірвано машини в яких пересувалися військовослужбовці. Декілька з постраждалих бійців зазнали тяжких поранень. Проте, завдяки злагодженим діям лікарів-хірургів Комунальної установи «Попаснянська центральна районна лікарня» всім бійцям було своєчасно надано кваліфіковану медичну допомогу.
«На базі районної лікарні було підготовано дві операційні, бригада місцевих лікарів спрацювала дуже злагоджено та оперативно, – зазначила начальник відділу охорони здоров’я Наталія Кацарська, – Допоки до Попасної їхала бригада військових лікарів вдалося врятувати життя бійцям, які зазнали найтяжчих поранень», - додала вона.
Наразі у лікарні у відділенні інтенсивної терапії залишається два військових у вкрай важкому стані. Для їхнього порятунку 15 військовослужбовців здали кров. Інших поранених було переведено до військового шпиталю, що в Часів Ярі.
Нагадаємо, нещодавно, за ініціативи голови Попаснянської райдержадміністрації, була майже повністю модернізована система охорони здоров’я в Попаснянському районі. Залучення нових кваліфікованих кадрів, придбання медичного високоякісного обладнання та налагодження роботи персоналу лікарні надали змогу показати такі результати.
Проте робота з порятунку бійців продовжується.