Прес-центр29 жовтня 2018, 16:10

Встановлено тарифи на додаткові медичні дослідження

З метою покращення надання медичних послуг населенню Попаснянського району – економія часу, коштів тощо – Комунальна установа «Попаснянська центральна районна лікарня» у вересні поточного року придбала імуноферментний аналізатор. За допомогою цього приладу відтепер в районній лікарні можна проводити дослідження щодо концентрації гормонів, наявності інфекцій, виявлення онкомаркерів. Він є зручним як для індивідуального визначення, так і для масових обстежень. До цього часу зазначені дослідження проводилися виключно в обласному центрі.  

У зв’язку із тим, що ці послуги є додатковими, на них потрібно було встановити відповідні тарифи. Керівництво медичного закладу звернулося до голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з метою вирішення питання встановлення тарифів на платні послуги для проведення досліджень на імуноферментному аналізаторі.

Наголошуємо! Ці дослідження не є обов’язковими і можуть проводитися як за призначенням лікаря, так і без, за особистим бажанням хворого.

З тарифами на платні дослідження, які проводитимуться за допомогою імуноферментного аналізатора, можна ознайомитися в розпорядженні голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністраці від 03.10.2018 року №728. http://loga.gov.ua/oda/documents/official/pro_vstanovlennya_tarifiv_na_platni_laboratorni_poslugi_za_zvernennyam