Прес-центр18 вересня 2019, 10:09

Якісне дозвілля розпочинається з ремонту закладів культури

Задоволення культурних потреб населення, організація змістовного дозвілля, розвиток національно-культурних надбань, збереження та відродження народних звичаїв, обрядів – основні завдання роботи закладів культури району. Тому, цьогоріч для зміцнення, розвитку та модернізації матеріально-технічної бази закладів культури було заплановано проведення ремонтних робіт у Попаснянському районному будинку культури та Попаснянській районній музичній школі мистецтв і її філіях.
У школі мистецтв у березні-травні підрядною організацією «Союзенерго ремонт» було відремонтовано санітарно-гігієнічні кімнати на суму 631,4 тисяч гривень та клас хореографії на суму 453,4 тисяч гривень.
Також з березня по серпень поточного року було завершено ремонтні роботи у Гірській філії Попаснянської дитячої школи мистецтв. Так, з березня по травень ФОП Карпов Володимир Борисович та ТОВ «Гермес-1» завершили ремонт
санітарно-гігієнічних кімнат та класу хореографії на загальну суму 619,1 тисяч гривень. Крім того, з червня по серпень ТОВ «Попаснянські покрівлі» провели поточний ремонт даху філії на суму 66,1 тисяч гривень.
16 липня Приватне підприємство «Первомайський житлсервіс «ЕВЕНТУС» розпочало ремонтні роботи у Попаснянському районному будинку культури, які планується завершити наприкінці поточного року. На них передбачено виділити з районного бюджету близько восьмисот тисяч гривень.