Прес-центр23 червня 2017, 12:06

З нагоди Дня державної служби України відбувся привітальний відеозв’язок колективу Попаснянської райдержадміністрації з Костопільськими колегами.

В Попаснянському районі вже стало доброю традицією спілкуватися із побратимами з інших регіонів України за допомогою відеозв’язку. Так сталося і сьогодні – 23 червня в День державної служби України. Наші колеги і друзі з Костопільської райдержадміністрації, на чолі із головою Олександром Середою, щиро вітали всіх держслужбовців Попаснянщини зі святом, бажали наснаги в роботі, мудрості під час прийняття рішень, витримки, сили духу та, звісно ж, здоров’я, миру і родинного тепла. А завершили костопільчани привітанням від представників відділу культури Костопілької РДА: вони виконали щиру українську пісню «Єднаймося, люба Україно!».

Голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун також навзаєм привітав друзів із Костополя з професійним святом.  «Шановні друзі, шановні костопільчани! Дякуємо Вам за привітання, за те, що знайшли сьогодні хвилинку, щоб з нами зв’язатися. Бажаємо вам миру і злагоди! Ми дійсно єдині!», – зазначив у промові Сергій Вікторович.

Естафету поздоровлень продовжили керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Попова, начальник служби у справах дітей Наталія Клименко та виконуюча обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Олена Кострова: «Бажаємо Вам всім здоров’я, щоб в ваших домівках і душах завжди була ясна погода, злагоди, успіхів у нашій непростій роботі та мирного неба нам всім!».