Прес-центр16 грудня 2019, 12:12

З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбувся "круглий стіл"

Як писалося раніше, 13 грудня в Попаснянській райдержадміністрації відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Окрім відзначення в цей день ліквідаторів та покладання квітів до пам’ятного знаку учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, пройшла традиційна зустріч активу районної громадської організації «Союз Чорнобиль» із керівництвом району та міста Попасна. Також до участі в заході долучилися представники всіх районних соціальних служб та керівництво установ, організацій і підприємств району, послугами яких користуються ліквідатори.

Основними питаннями зустрічі стали питання щодо соціального, медичного та іншого забезпечення учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. На всі питання, які озвучувалися активом "Союз Чорнобиль", надавалися вичерпні відповіді запрошеними фахівцями та керівництвом Попаснянського району і міста.

За підсумками заходу було виокремлено основні напрямки надання допомоги зазначеній категорії громадян: проведення семінару з метою детального роз’яснення нарахування та проведення оплати за спожиті комунальні послуги за допомогою Інтернет-додатку Ощадбанку в "Особистому кабінеті", розгляд можливості призначення у Гірському лікаря, який вестиме супровід цієї пільгової категорії громадян та започаткування спільно із Золотівською ВЦА робіт по ремонту комунальної автодороги.