Прес-центр1 червня 2018, 15:06

З нагоди Дня захисту дітей учні середніх та старших класів прийняли участь у творчій зустрічі із акторкою театру і кіно Риммою Зюбіною

01 червня в малій актовій Попаснянського районного будинку культури відбулася творча зустріч відомої української акторки театру та кіно Римми Зюбіної із учнями середніх та старших класів загальноосвітніх закладів міста. Спочатку всі разом переглянули чудову стрічку-мюзикл «Трубач», яка вийшла на широкі екрани ще у 2014 році. А потім відбулося живе та цікаве спілкування із акторкою, яка зіграла у цьому фільмі роль директорки будинку творчості Тетяну Іванівну. Пані Римма розповіла історію створення фільму, розказала цікавинки з життя вже подорослівшавших юних акторів, що зіграли головні ролі у фільмі та повідала секрети зйомок.

Вперше Римма Зюбіна приїхала до Попасної у 2016 році для участі у проекті «Класс акт: Схід – Захід», який втілювався серед творчих учнів Попаснянської загальноосвітньої школи №1. Зараз вона не лише знімається у кіно, але й грає у Луганському українському драматичному театрі, допомагає талановитим та перспективним дітям з Луганської області підготуватися до вступу у театральні вищі навчальні заклади.

Наприкінці зустрічі її вихованці по проекту «Клас акт», які також прийняли участь у зустрічі, щиро подякували пані Риммі за той внесок у розвиток їхніх творчих здібностей, які вона вкладала під час реалізації проекту та запросили по частіше приїздити в гості.

Не залишився осторонь і голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун.  Він також подякував Риммі Зюбіній та від щирого серця вручив букет квітів і подяку за самовідданість, чуйність, професійне виконання своїх обов'язків під час перебування на лінії зіткнення з російським агресором.