Прес-центр9 червня 2021, 16:06

За участі голови Сєвєродонецької РДА Романа Власенка пройшло засідання районної ради підприємців

За участі голови Сєвєродонецької РДА Романа Власенка пройшло засідання районної ради підприємців.

9 червня у Сєвєродонецку відбулось засідання ради підприємців, утвореної при  Сєвєродонецькій райдержадміністрації. В ньому взяли участь голова РДА Роман Власенко, перший заступник голови Євген Жданов, представник Агенції регіонального розвитку Луганської області Борис Червоний, президент Луганської регіональної торгово-промислової палати Сергій Кириченко (у режимі відеозв'язку) та начальник управління Департаменту економічного розвитку ОДА Світлана Борис. Остання презентувала присутнім проєкт Стратегії економічного розвитку Донецької та Луганської областей до 2030 року, її вплив на бізнес та очікування від реалізації.

Роман Власенко поділився планами щодо створення представництва бізнесу району (та області) у Києві, а також запропонував обговорити тему запровадження внутрішньообласної кооперації бізнесу, в тому числі, мова йшла про технічну частину реалізації задуму у вигляді створення мобільного додатку чи Інтернет-ресурсу  у партнерстві із Агенцією регіонального розвитку.

На зустрічі обговорювалися проблемні питання, які заважають бізнесу. Аби дослідити актуальну проблематику за цим напрямком раніше було проведено Google – опитування для підприємців району.