Прес-центр6 грудня 2021, 15:12

Захисників Луганщини привітали з Днем Збройних Сил України

Захисників Луганщини привітали з Днем Збройних Сил України.
Сьогодні виповнюється 30 років від дня створення української армії. Три десятиліття незалежність України спирається на плечі мужніх чоловіків і жінок у військовій формі. З цих тридцяти, восьмий рік українське військо гартується в умовах військової російської агресії.
Відзначення річниці створення ЗСУ по – особливому відбувається в населених пунктах, що знаходяться поблизу лінії східного фронту. 6 грудня у Попасній пройшов урочистий захід за участі оборонців Луганщини - 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, 26-ої окремої артилерійської бригади та військової служби правопорядку.
Із спільними для всіх українців святом бійців привітали голова Сєвєродонецької районної державної адміністрації Роман Власенко, командир 24-ої ОМБР, полковник Сергій Поступальський, керівник Попаснянської міської ВЦА Микола Ханатов.
Дякуючи нашим захисникам, Роман Власенко вручив військовослужбовцям медалі «За службу Україні», «За службу державі» та «За незламність духу». Медалі і подяки воїни отримали і від Попаснянської військово-цивільної адміністрації.
Аби цього дня на душі у захисників було тепло і затишно, свої привітання для них підготували виконавці Попаснянського палацу культури і дозвілля та Дитячої школи мистецтв.
Шануючи пам'ять загиблих захисників Батьківщини, керівники району і громади поклали квіти до пам’ятного знаку Героям АТО, які загинули за свободу та незалежність України при визволенні та захисті м. Попасна.