Прес-центр25 жовтня 2018, 16:10

Запрацював Портал економічного та соціального відновлення

Відтепер органи місцевого самоврядування та органи виконавчої влади можуть самостійно вносити актуальну інформацію стосовно виконання завдань та заходів «Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України», яка затверджена постановою Кабінету міністрів України від 13.12.2017 №1071, на Порталі економічного та соціального відновлення.

Портал являє собою сучасну інноваційну онлайн платформу, яка розроблена для моніторингу реалізації проектів, направлених на відновлення об’єктів інфраструктури, розвитку та підтримки громад, а також на здійснення заходів, спрямованих на залучення інвестицій і кредитів, у тому числі коштів міжнародних фінансових організацій та міжнародної технічної допомоги.

Завдяки реалізованим технічним рішенням, можливості Порталу дозволяють здійснювати систематизацію потреб, проектів і заходів за різними показниками з вибіркою, а технології геокодування дозволяють користувачам спостерігати об’єкти у їх фактичному місцеположенні по координації GPS.

Інформація є відкритою в онлайн-режимі як для регіонів, що постраждали внаслідок конфлікту, так і для вітчизняних та міжнародних донорів.

Посилання на Портал: http://portal.mtot.gov.ua/