Прес-центр18 квітня 2019, 16:04

Запрошуємо до участі в районній програмі з підтримки сільського господарства

Як повідомлялося раніше, розпорядженням голови Попаснянської райдержадміністрації було затверджено Програму розвитку агропромислового комплексу Попаснянського району на 2019 – 2022 роки «ПОПАСНЯНСЬКІ ХАРЧІ».
Цією програмою передбачається не лише розвивати фермерські господарства аграрного сектору, але й такі галузі сільського господарства, як тваринництво і бджільництво.
Так, пасічникам Попаснянського району планується надавати фінансову підтримку у розмірі 500 гривень за кожний придбаний бджолопакет, при умові, що їх буде не менше 10.
Наразі управлінням агропромислового розвитку Попаснянської райдержадміністрації розробляться порядок надання підтримки, затверджується склад комісії, визначаються детальні умови участі у Програмі з цього напрямку.
Проте, вже зараз є активні пасічники, які виявили бажання прийняти участь у Програмі підтримки агропромислового комплексу та звертаються зі своїми пропозиціями до управління агропромислового розвитку.
Тож, пропонуємо всім бажаючим долучитися до участі у Програмі «ПОПАСНЯНСЬКІ ХАРЧІ», а також підписатися на сторінку у соціальній мережі FACEBOOK Спілка пасічників Східного регіону https://www.facebook.com/sp22shid/