Прес-центр23 жовтня 2019, 09:10

Запрошуємо долучитися до пам'ятних заходів

Шановні жителі та гості Попаснянського району.
28 жовтня, відповідно до Указу Президента України від 20 жовтня 2009 року, наша країна відзначає День визволення України від фашистських загарбників. У цей день українці вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, мільйонів людей, які постраждали від дій фашистських окупантів, а головне – героїв-ветеранів Другої Світової війни, які дожили до наших днів та є для нас прикладом мужності, відваги, жертовності та любові до Батьківщини.
До цієї знаменної дати в Попаснянському районі заплановано відповідні заходи.
Так, в закладах освіти планується проведення виховних годин, уроків мужності, лекторіїв тощо, присвячених цій знаменній даті. Попаснянський районний краєзнавчий музей чекатиме на гостей з експозицією «Визволення України», централізована бібліотечна система – на своїх постійних відвідувачів на книжкову виставку «Шляхами подвигу і слави».
28 жовтня, безпосередньо в день визволення нашої держави, на площі Героїв о 10 годині проходитиме мітинг-реквієм «Вічна пам’ять та шана героям-визволителям». Також в цей день о 14 годині відбудеться кінопоказ «Жива пам'ять України».
Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до заходів та покласти квіти до пам’ятного знаку воїнам-визволителям.