Прес-центр17 жовтня 2017, 16:10

Запрошуємо на медогляд!

На підставі угоди про співпрацю між Івано-Франківською центральною міською клінічною лікарнею та Попаснянською центральною районною лікарнею, сьогодні до Попаснянського району приїхала чергова делегація лікарів-спеціалістів та медичних працівників.

Від тепер кожен мешканець Попаснянського району зможе пройти медичне обстеження у лікаря з нефрології і діалізу, лікаря-хірурга, лікаря з інтенсивної терапії. Крім того, допомагати медичному працівнику у рентген-кабінеті  буде кваліфікований  рентген-лаборант, а оперативне втручання проводитимуть практикуючі лікарі-хірурги.

Для більш якісного обслуговування пацієнтів лікарі з Івано-Франківщини привезли з собою медичне обладнання та медикаменти, за допомогою якого вони проводитимуть оперативного втручання на шлунково-кишковому тракті. До речі, оперативне втручання, як і обслуговування, проводитиметься абсолютно БЕЗКОШТОВНО.

Тож, запрошуємо всіх, хто потребує медичного обстеження, з 17 по 20 жовтня до Комунальної установи «Попаснянська районна центральна лікарня» на прийом до лікарів з Івано-Франківська.