Прес-центр1 червня 2018, 15:06

Запрошуємо прийняти участь у програмі підтримки мікро-підприємництв та самозайнятості населення

Управління економічного розвитку і торгівлі повідомляє, що Норвезька рада у справах біженців спільно з Міністерством закордонних справ Норвегії починає програму підтримки мікро-підприємництва та самозайнятості в Луганській і Донецькій областях з метою підвищення рівня продовольчої безпеки та життєзабезпечення ВПО і місцевого населення, яке постраждало в результаті конфлікту. Мета даного проекту – надати фінансову і юридичну підтримку зазначеним нижче категоріям населення при відкритті, відновленні або розширенні власної справи/самозайнятості, відновити стабільне життєзабезпечення, надати знання про основи ведення підприємницької діяльності.

В рамках даної програми Норвезька рада у справах біженців на конкурсній основі, виходячи з якості поданих проектів та відповідно до критеріїв уразливості, відбере одержувачів грошових грантів в сумі до 30 000 грн. для створення, відновлення або розвитку мікро-бізнесу (зокрема, створення робочих місць). При цьому така діяльність повинна бути основним джерелом доходу для сім'ї здобувача.

Заявки та проекти приймаються до 24 червня 2018 р 24:00.

ТРЕНІНГ щодо заповнення заявок відбудеться 7 червня 2018 року о 10.30 в малому залі районного будинку культури (м. Попасна, вул Миру, 136). Тривалість заходу 2-2,5 години.

За додатковою інформацією звертатись до Управління економічного розвитку і торгівлі Попаснянської РДА за адресою: м. Попасна, пл. Миру, буд. 2, тел.:   (06474) 3 – 11 – 67, (063) 510 99 67, e-mail: popasna_ec@ukr.net