Прес-центр24 квітня 2019, 14:04

Засідання оргкомітету з відзначення у районі Дня пам'яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

24 квітня відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки і організації районних заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України. Проходило воно під головуванням заступника голови Попаснянської райдержадміністрації Карини Кошелєвої.

Учасники засідання розглянули вже затверджений план заходів, що заплановані на 8-9 травня в Попаснянському районі та обговорили всі додаткові питання  по кожному напряму окремо.

Тож протягом всього підготовчого періоду в районі проводитимуться різні заходи в освітніх закладах та закладах культури, музеях, відбуватимуться спортивно-масові заходи. На оргкомітеті було наголошено і на соціальній підтримці ветеранів, а також було особливо підкреслено на тому, що кожний ветеран повинен відчути тепло вдячних сердець.

Також з відповідальними особами було обговорено питання охорони громадського порядку та забезпечення чергування медичної служби.

Підводячи підсумки засідання, Карина Володимирівна наголосила, що від злагодженої роботи оргкомітету залежить якість проведення травневих заходів.